Surdegsbröd med rostbiff och potatissallad

Tillagningstid

30 minuter

Antal portioner

4 portioner

Vidar är ett mörkt och mättande surdegsbröd med en skorpa smyckad av linfrön och havregryn. Fylld med en fräsch potatissallad och rostbiff kan vilken lunch som helst förvandlas till en trevlig vårdag.  En enkel lunchmacka som mättar samtidigt som den tillfredsställer dina smaklökar.

Tillagningstid

30 minuter

Antal portioner

4 portioner

Vidar är ett mörkt och mättande surdegsbröd med en skorpa smyckad av linfrön och havregryn. Fylld med en fräsch potatissallad och rostbiff kan vilken lunch som helst förvandlas till en trevlig vårdag.  En enkel lunchmacka som mättar samtidigt som den tillfredsställer dina smaklökar.

Ingredienser

4 st Vidar, delade 
2 msk dijonsenap
300 g kallskuren rostbiff
Valfria salladsblad
Flingsalt

Kaprismarinerad potatis

400 g kokt potatis, skivad
50 g kapris
1 liten rödlök, skivad
125 g soltorkade cocktailtomater
3 msk olivolja
2 tsk äppelcidervinäger
Salt och svartpeppar

 

Recept: Mattias Larsson, "Fredagskocken"

Gör såhär