Grand Levain surdegsbröd med färskost, sparris och ägg

Tillagningstid

30 minuter

Antal portioner

4 portioner

Grand Levain är ett rustikt och smakrikt surdegsbröd kan bära upp det mesta. Det kan vara grunden för allt mellan en enkel smörgås och en fransk gourmetmacka. Den här mackan är lite mitt emellan. En rustik och mättande smörgås som fortfarande är lätt och fräsch. Ägg stekta gyllene, fräscha primörer och krämig färskost på en krispig skiva nybakat

Tillagningstid

30 minuter

Antal portioner

4 portioner

Grand Levain är ett rustikt och smakrikt surdegsbröd kan bära upp det mesta. Det kan vara grunden för allt mellan en enkel smörgås och en fransk gourmetmacka. Den här mackan är lite mitt emellan. En rustik och mättande smörgås som fortfarande är lätt och fräsch. Ägg stekta gyllene, fräscha primörer och krämig färskost på en krispig skiva nybakat

Ingredienser

  • Grand Levain
  • 60 g färskost
  • 300 g sparris, ansad och skuren i 3 cm bitar
  • 4 ägg, stekta
  • Grön sallad
  • Olivolja
  • Salt

Gör såhär