Artikelnummer: 226085

Vallmofralla

90 g / styck

Vetefralla toppad med vallmofrön, deg

Innehåll

VETEMJÖL, vatten, vallmofrö 4,5%, salt, jäst, potatisstärkelse, VETEGLUTEN, antioxidationsmedel (E300), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E472e), enzym, maltmjöl (KORN).

Allergener

Innehåller
  • Korn
  • Spannmål som innehåller gluten
  • Vete
Kan innehålla spår av
  • Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener

Förvaring och hantering

Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och grädda i 14-16 min. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt: ca 75 g.

Hållbarhet 210
GTIN 17315062260850

Näringsdeklaration

per 100 g
Energi, kcal 226 kcal
Energi, kJ 947 kJ
Fett 2.9 g
- varav mättat fett 0.5 g
Kolhydrater 41 g
- varav sockerarter 0.9 g
Fiber 2.8 g
Protein 8.5 g
Salt 1.3 g
226085_Vallmofralla_OPV_MED Nyhet