Artikelnummer: 61011
Sportfralla
100 g / styck
Grovt portionsbröd med fullkornsmjöl av vete och råg. Innehåller nyttiga rågkärnor, linfrö och solroskärnor. Deg.
Innehåll
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, sirap, fullkornsmjöl av VETE, valsade RÅGKÄRNOR, fullkornsmjöl av RÅG, VETEGLUTEN, linfrö, solrosfrön, RÅGMJÖL, jäst, malt av RÅG, socker, surdegspulver av RÅG, salt, rapsolja, dextros, emulgeringsmedel (E472e), RÅGKLI, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, E300), enzym (amylas), klumpförebyggande medel (E170), enzym (xylanas).Allergener
Innehåller
- Korn
- Råg
- Vete
- Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
- Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18° C eller kallare.
Tina degen täckt över natten i kyl alt kyl/jäs alernativt i rumstemperatur tills helt upp tinad. Jäs ca 60 min. Grädda på ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 180-200 grader i ca 15 minuter. Ånga ca 7 sek.
Tillverkningsland | Sverige |
---|---|
Hållbarhet | 210 |
GTIN | 07315060610117 |
Näringsdeklaration
per 100 g | |
---|---|
Energi, kcal | 251 kcal |
Energi, kJ | 1051 kJ |
Fett | 4 g |
- varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrater | 43 g |
- varav sockerarter | 6 g |
Fiber | 4 g |
Protein | 9 g |
Salt | 0.49 g |