Artikelnummer: 200002
Småfranska
70 g / styck
Klassiskt ljust portionsbröd med mjukt inkråm och krispig skorpa.
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, jäst/gjær, VETEGLUTEN, torkad surdeg av VETE, salt, vegetabilisk fett och olja (palm, raps), malt av KORN/BYGG, socker, emulgeringsmedel (E472e), arom, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.Allergener
Innehåller
- Korn
- Vete
- Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
- Mjölk
- Valnöt
- Nötter
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs/heves 45-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-2
Tillverkningsland | Estland |
---|---|
Hållbarhet | 252 |
Näringsdeklaration
per 100 g | |
---|---|
Energi, kcal | 242 kcal |
Energi, kJ | 1020 kJ |
Fett | 3.5 g |
- varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrater | 42 g |
- varav sockerarter | 0.5 g |
Fiber | 2.5 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1 g |
NutrientSodium | 400 mg |