Pezzo_mork_solros_grund
Artikelnummer: 75148

Levainfralla, solros

80 g / styck

Förbakat rustikt portionsbröd bakat med rågsurdeg och solroskärnor.

Innehåll

VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av VETE 5,5%, surdeg av RÅG 5,5% (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), surdeg av VETE 5,5% (VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (E300)), siktat RÅGMJÖL, solroskärnor (2%), maltextrakt av KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEGLUTEN, malt av RÅG, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk.

Allergener

Innehåller
  • Fröer (Seed)
  • Korn
  • Råg
  • Vete
  • Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
  • Mjölk

Förvaring och hantering

Frysvara, förvaras vi -18°C eller kallare

Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 3 min. Låt produkten svalna.

Tillverkningsland Sverige
Hållbarhet 999
GTIN 07315060751483

Näringsdeklaration

per 100 g
Energi, kcal 240 kcal
Energi, kJ 1020 kJ
Fett 3.1 g
- varav mättat fett 0.4 g
Kolhydrater 44 g
- varav sockerarter 1.5 g
Fiber 3.5 g
Protein 8 g
Salt 1.5 g
NutrientSodium 600 mg
75148_Levainfralla solros, mörk (80 g)_OPV_MED