Artikelnummer: 50000041
Lantciabatta
108 g / styck
With this premium ciabatta you can offer your customers a high-quality eating experience. With its rustic appearance, this bread is a both decorative and tasty element on any plate. It is baked with sourdough which is the authentic, original and natural way to achieve high-quality baked goods with a superior taste. The Dark Ciabatta Sandwich has a moist and open crumb with large air pockets. The bread is baked from durum wheat, coarse rye flour, sunflower seeds, flax seeds and barley malt.
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL 7%, fullkornsmjöl av RÅG 5,5%, solrosfrön 4,5%, linfrön 2%, VETEGLUTEN, salt (jod), rapsolja, socker, maltextrakt av KORN 0.7%, RÅGMJÖL, jäst, torkad surdeg av VETE (VETEMJÖL, surdegskultur), emulgeringsmedel (vegetabilist E472e), maltmjöl (VETE, KORN) , mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av sesamfrön.Allergener
Innehåller
- Korn
- Råg
- Vete
- Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
- Sesamfrön
Förvaring och hantering
Bakas direkt från frys i ca 190 grader(varmluftsugn) i 11 minuter
Tillverkningsland | Danmark |
---|---|
Hållbarhet | 365 |
GTIN | 05701014032586 |
Näringsdeklaration
per 100 g | |
---|---|
Energi, kcal | 271 kcal |
Energi, kJ | 1144 kJ |
Fett | 5.1 g |
- varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrater | 43 g |
- varav sockerarter | 2.0 g |
Fiber | 4.8 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 1.2 g |