Artikelnummer: 227390
Kuvertbröd vallmo- och solroskärnor
82 g / styck
Ett stenugnsbakat bröd, bakat på vetesurdeg med vackert utseende och fantastisk smak. Solroskärnor både ovan och under, som ger en härlig knäckig nötsmak till brödet. toppad med blå vallmo
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, solrosfrön 5%, vallmofrön 3%, jäst, salt (jod), rapsolja, mjölbehandlingsmedel (E300). Produkten innehåller 15% surdeg. Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, hasselnötter, mandel, valnötter, sesamfrön.Allergener
Innehåller
- Spannmål som innehåller gluten
- Vete
Kan innehålla spår av
- Ägg
- Mjölk
- Mandel
- Hasselnöt
- Sesamfrön
- Sojabönor
- Valnöt
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare
Tina produkten i 20-30 minuter och baka sen på 190°C i 4-6 minuter. Bakad produkt väger ca 82 g. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
Tillverkningsland | Poland |
---|---|
Hållbarhet | 365 |
GTIN | 17315062273904 |
Näringsdeklaration
per 100 g | |
---|---|
Energi, kcal | 302 kcal |
Energi, kJ | 1276 kJ |
Fett | 5.4 g |
- varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrater | 51 g |
- varav sockerarter | 2.0 g |
Fiber | 3.2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.2 g |
Nyhet